Overslaan en naar de inhoud gaan

adipolight

Adipolight is een innovatieve behandeling, gebaseerd op lage diode laser met een lipolytische werking, die zeer effectief is bij plaatselijke vetophopingen. Adipolight stimuleert het lipase enzym dat de triglyceriden in de adipocitaire cel kan afzonderen en omzetten in glycerol, vetzuren en water. Hierdoor wordt hun mobiliteit verbeterd en worden ze gebruikt als energiebron. De lipolytische laser stimuleert het fysiologische metabolisme van vetten, dankzij de PHOTOLIPOLYSIS.

Adipolight maakt gebruik van individuele laser diode sondes  die op de lymfeklieren dichtstbij  aan de behandelde gebieden liggen om de lymfatische stimulatie en de beweging van de celinhoud uit het behandelingsgebied te optimaliseren zonder de huid, de bloedvaten of perifere zenuwen te veranderen.

BEHANDELINGEN

Het kan worden toegepast op alle delen van het lichaam waar vetophopingen voorkomen, met of zonder slapheid: armen, buik, kuiten, buitendijen, dubbele kin, dijen en billen. Het is zeer effectief bij de behandeling van lokale vetophoping, waardoor een verlies van 3 tot 5 cm per behandeling kan worden bekomen.

Pijnloze behandeling die het metabolisme van de vetten stimuleert, zonder insnijdingen, naalden, wonden of littekens en met onmiddellijke, langdurige resultaten. Deze resultaten zijn zichtbaar vanaf de allereerste sessie, en kunnen worden verhoogd door ze te combineren met andere behandelingen.

  

adipolight fotobanner