Overslaan en naar de inhoud gaan

criocuum logo

Criowave is de laatste ontwikkeling voor het verminderen van ongewenst vet en cellulite. Het is een state-of-the-art niet-invasieve behandeling die zeer effectief is omdat het de twee meest innovatieve technieken op de markt om cellulite te verminderen, combineert . Zo verkrijg je de  beste resultaten om lokale vetopslag en cellulite te verminderen: Cryoliporeduction en Derma-correctie (akoestische schokgolven) .

De Cryoliporeductionstechniek kristalliseert en breekt geleidelijk het vetweefsel af. De Derma-correctie slaagt erin om de fibrotische wanden van cellulite te breken en helpt tegelijkertijd de vetcel af te breken waardoor sneller  resultaten behaald worden, zonder dat de omringende weefsels schade oplopen omdat zij veel minder gevoelig zijn voor het effect van  koude.

Het hoofddoel van de Cryoliporeduction is dankzij de toepassing van koude, een ontsteking van het subcutane vetweefsel te genereren teneinde celapoptose te stimuleren en daardoor de adipocyten of vetcellen selectief te vernietigen. Op deze manier kunnen we de dikte van de vetlaag op een niet-invasieve manier verminderen. Het doel van de dermo-correctie (akoestische schokgolven) is het regenereren van collageen, de nieuwe vorming van bindweefsel en het selectief en tijdelijk verhogen van de doorlaatbaarheid van de cel om cellulite te verminderen en het voorkomen van de aangetaste huid te verbeteren.

BEHANDELINGEN

Criowave is een pijnloze behandeling die gelokaliseerd vet en cellulite op de buik, armen, de zijkanten van het lichaam, dijen en billen vermindert. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen behalve voor obesitaspatiënten.

Pijnloos en niet-invasief, het is de enige behandeling met bewezen resultaten op cellulite type III.

Zeer effectief voor het verminderen van lichaamsvet, helpt het verminderen van de sinaasappelhuid, met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

  

criowave