Overslaan en naar de inhoud gaan

adipolight

Selectieve fotothermolyse
Het uitgestraalde licht (foto) wordt omgezet in warmte (thermo) en vernietigt selectief (lysis) de kiemcellen van de pilous follikel. De melanine absorbeert het licht en voert het naar de haarfollikel, waar het wordt omgezet in warmte.

Op deze manier verbranden de kiemcellen, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd en daarom het vermogen om een ​​nieuw haar te produceren, verdwijnt, dit alles zonder het omliggende weefsel überhaupt te beschadigen.

Alltypes-technologie
ENEKA 1200 DIODE LASER maakt gebruik van de ALL TYPES-technologie, ontwikkeld door Termosalud voor permanente haarreductie, werkend met korte pulsen van 15 y 30 milliseconden, onder de thermische relaxatietijd van het haar, waardoor hitteschade aan de kiemcellen van de haarfollikel wordt toegediend die hun vermogen vernietigen om een ​​nieuw haar te genereren zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Het is even effectief voor de behandeling van huidtypes met een hoge melaninedichtheid, zoals de types IV, V en VI op de Fitzpatrick-schaal, die werken met lange pulsen, van 100 tot 400 milliseconden en het aantal sessies verhogen.

banner